Internet prodavnica Eurotehno Srbija – O nama – Veleprodaja i maloprodaja

Trudimo se da kupcima ponudimo
Ekstra kvalitet
Lepezu proizvoda široku
Elektronskom online kupovinom
Štedimo Vaše vreme i novac
Odaberite proizvod
Naručite i za dan dva je već kod Vas !

Obično se putem telešopova i kataloških prodaja, uz obaveznu intenzivnu reklamu, prodaju proizvodi lošeg kavaliteta po zaista astronomskim cenama. O nekom kvalitetu i dugotrajnosti ovih proizvoda zaista nema ni govora ! Uz to zaračunavaju se i troškovi pakovanja i poštarine, takođe znatno više nego što je to zaista realno pa se često dešava da je cena koju Vi kao kupac platite na kraju i do 30% veća od realne tržišne cene.

Došlo je vreme da se i to promeni !

Proizvodi koje mi nudimo su od proverenih proizvođača, namenjeni tržištu Evropske Unije, njihov kvalitet usklađen je sa najstrožijim standarima, a uz većinu njih dobijate i prevod uputstva na naš jezik.Za većinu proizvoda imamo obezbeđen servis i za njih dajemo garanciju. Troškovi pakovanja i poštarine se odmah izračunavaju automatski prilikom naručivanja preko internet prezentacije, dakle znate koliko ćete platiti naručene proizvode, pa nema neprijatnih iznenađenja prilikom plaćanja.

Način kupovine i rokovi isporuke za kupovinu preko interneta:
Nakon uspešno izvršenog naručivanja i Vaše registracije, dobićete putem e-maila potvrdu o prijemu Vaše porudžbine. Status Vaše narudžbe u bilo kom trenutku možete pratiti ako posetite stranicu Status narudžbe
Sledeće što treba da uradite je da Vi ili neko od Vaših ukućana sačeka kurira kod kuće. U slučaju da Vas nema na adresi koju ste nam poslali kurir će Vas pozvati na telefon koji ste ostavili, i dogovoriti sa Vama termin isporuke. Zato je najbolje da prilikom naručivanja ostavite svoj broj mobilnog telefona !

Troškovi dostave na adresu, vreme isporuke i poštarina:
Prilikom online naručivanja automatski će Vam biti izračunata cena dostave proizvoda na kućnu adresu, pa će te unapred znati koliko treba da platite prilikom isporuke.
Cena dostave na adresu zavisi od tipa dostave koju odaberete (standardna ili hitna) kao i od količine naručene robe, njene vrednosti, težine  i mesta Vašeg stanovanja.

Standardna dostava:
Uobičajeno vreme pristizanja pošiljke je 2-3 radna dana, i ono najviše zavisi od mesta Vašeg stanovanja. Za sve veće gradove rok isporuke veoma često je manji, pa se dešava da rok isporuke bude samo jedan radni dan. Isporuka se vrši i subotom.

Hitna dostava
Usluga hitne dostave je dostupna samo radnim danima, pošiljka se isporučuje na adresu istoga dana ako ste narudžbu izvršili pre 11h, a narednog radnog dana ako ste narudžbu izvršili posle 11h. Isporuka hitnih pošiljki se vrši samo u velikim gradovima, a subotom se ne isporučuje.

Eurotehno je internet prodavnica, i proizvode sa našeg sajta prodaje veliki broj različitih prodavaca. Upravo zbog toga su naše cene povoljnije jer dobijate robu na kućnu adresu direktno od proizvođača ili uvoznika bez posrednika ! Ako i Vi imate neki interesantan proizvod da ponudite, slobodno nas kontaktirajte.

Ako imate bilo kakvo pitanje u vezi proizvoda, roka isporuke, ili su Vam potrebne dodatne informacije popunite formular za kontakt ili nas pozovite.

Za više informacija pročitajte „Uslovi korišćenja i zaštita privatnosti„.

Teleshop internet prodavnica i kataloska prodaja