Kontakt telefon i E-mail formular

Za vreme godišnjeg odmora podrška telefonom nije dostupna.
Molimo Vas da popunite kontakt formular !

Kontakt E-mail formular

 

Odgovori na najčešća pitanja:


1. Gde se nalazi Vaša prodavnica ?
Mi nemamo prodavnicu, robu dostavljamo na Vašu adresu po izuzetno niskoj ceni, čak toliko niskoj da bi ste Vi više potrošili na gorivo,  taxi ili autobusku kartu da dođete do nas.

2. Šta ako nisam kući ili sam na poslu, da li to znači da posle ja moram da idem na poštu ?Ako niste kući, kurir će Vas pozvati, i dogovorićete vreme dostave koje vam odgovara, a ako Vas ne uspe dobiti, pokušaće još dva puta u naredna dva dana. Ako ni tada ne uspe da Vas kontaktira, biće Vam ostavljeno obaveštenje na kojoj pošti možete da podignete Vašu pošiljku.

Ako ste na poslu, slobodno naručite na adresu firme, a u napomenu naglasite naziv firme, broj kancelarije itd, i robu koju ste naručili donećemo na Vaše radno mesto.

3. Koliko traje i koliko košta dostava na adresu ?
Uobičajeno vreme pristizanja pošiljke je 1-3 radna dana (2-5 radnih dana za narudžbine iz inostranstva).
Vreme dostave zavisi i od mesta Vašeg stanovanja i načina dostave koji ste odabrali. Cena dostave se automatski izračunava prilikom naručivanja.


Pozivanjem kontakt telefona ili slanjem SMS-a, kao i slanjem elektronske pošte, ili popunjavanjem kontakt formulara, smatra se da ste pročitali, razumeli i potpisali  ugovor, koji se nalazi pod „Uslovi korišćenja i zaštita privatnosti“.